Müziğin notaları Hacılar’dan yükseliyor

Müziğin notaları Hacılar’dan yükseliyor

HACILAR BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE ŞEHİT POLİS AHMET CİHAN KİLCİ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE MÜZİK KURSLARI BAŞLADI. İLÇEDE YAŞAYAN 7’DEN 70’E GENİŞ ÖĞRENCİ YAŞ ARALIĞINA SAHİP MÜZİK KURSLARINDA KATILIMCILAR HEM ÖĞRENİYOR, HEM DE KEYİFLİ

Hacılar Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde müzik kursları başladı. İlçede yaşayan 7’den 70’e geniş öğrenci yaş aralığına sahip müzik kurslarında katılımcılar hem öğreniyor, hem de keyifli vakit geçiriyor.

Kültür ve sanat alanında vatandaşlara destek olan Hacılar Belediyesi, yeni dönemde müzik kurslarını başlattı. Hacılar Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde gitar, bağlama, piyano ve ritim olmak üzere 4 branşta müzik öğretmenleri tarafından ücretsiz verilen müzik kurslarında, vatandaşların kendilerini geliştirmeleri aynı zamanda yeni hobi ve beceri edinmeleri hedefliyor.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Vatandaşlarımızın boş vakitlerini faydalı aktivitelerle geçirmeleri ve yeni beceriler edinmeleri amacıyla bu dönemde müzik kurslarımızı açtık. Her yaştan vatandaşımızın kurslarımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı memnunuz. Müzik kurslarımıza katılan tüm kursiyerlerimize ve eğitmenlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.