Minik öğrenciler sokak hayvanlarına mama bıraktı

Minik öğrenciler sokak hayvanlarına mama bıraktı

KAYSERİ ERCİYES ANAOKULU TARAFINDAN SOKAK HAYVANLARINA YÖNELİK, KAYSERİ DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVLİLERİNİN DE KATILIMIYLA ETKİNLİK DÜZENLENDİ.KAYSERİ ERCİYES ANAOKULU TARAFINDAN SOKAK HAYVANLARINA YÖNELİK, KAYSERİ DOĞA KORUMA VE MİLLİ

Kayseri Erciyes Anaokulu tarafından sokak hayvanlarına yönelik, Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü görevlilerinin de katılımıyla etkinlik düzenlendi.
Etkinlik çerçevesinde öğrencilere görevli personel tarafından sokak hayvanları için mama kabı, mama ve tanıtım dergisi dağıtıldı. Ayrıca, çocuklarla birlikte sokak hayvanları için mama ve su bırakıldı. Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Veteriner Hekim Özlem Bozkaya tarafından veteriner hekimlik mesleği, hayvan sevgisi, evcil hayvan ve yabani hayvan konularında öğrencilere bilgi verdi. Ayrıca, sokak hayvanlarını beslerken dikkat edilmesi gerekenler, beslenme odaklarına nasıl mama bırakılması gerektiği ve hijyen kuralları dikkate alınarak ne şekilde mama ve su verilmesi konuları anlatıldı.
Etkinlik, çocukların sokak hayvanlarına yardım etmenin önemini ve mutluluğunu yaşamalarını sağladı.