Milli futbolculardan TÜFAD’a ziyaret

Milli futbolculardan TÜFAD’a ziyaret

DÜNYA İKİNCİSİ OLAN İŞİTME ENGELLİLER KADIN FUTBOL MİLLİ TAKIMININ KAYSERİLİ SPORCULARI ELİF ÖMÜR VE RAZİYE YEŞİLYURT, TÜRKİYE FUTBOL ANTRENÖRLERİ DERNEĞİ (TÜFAD) KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI AHMET YILDIZ’I ZİYARET ETTİDÜNYA İKİNCİSİ OLAN İŞİTME ENGELLİLER KADI

Dünya ikincisi olan İşitme Engelliler Kadın Futbol Milli Takımının Kayserili sporcuları Elif Ömür ve Raziye Yeşilyurt, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şube Başkanı Ahmet Yıldız’ı ziyaret etti.
İşitme Engelliler Milli Futbol akımın elde ettiği büyük başarı sonrasında Kayserili iki futbolcu, TÜFAD Kayseri Şube Başkanı AhmetYıldız’ı ziyaret ederek mille takım dönemleri ile ilgili bilgeler verdi. Ahmetyıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Milli takımda forma giymeniz, elde ettiğiniz başarılar bizi gururlandırdı.Bundan sonraki dönemde milli takım ile yeni başarılara imza atacağınızdan hiç kuşkumuz yok” dedi.
Kayserili futbolcular Elif Ömür ile Raziye Yeşilyurt’un formasını giydiği İşitme Engelliler Kadın Milli Takımı Malezya’da düzenlenen 4. İşitme Engelliler Dünya Futbol Şampiyonası’nda, final maçında ABD’ye 3-0 yenilerek dünya ikincisi olmuştu.