Milli futbolculardan Mutlu Önal’a ziyaret

Milli futbolculardan Mutlu Önal’a ziyaret

DÜNYA İKİNCİSİ OLAN İŞİTME ENGELLİLER KADIN FUTBOL MİLLİ TAKIMININ KAYSERİLİ OYUNCULARI ELİF ÖMÜR VE RAZİYE YEŞİLYURT, TÜRKİYE FUTBOL FEDERAYONU (TFF) KAYSERİ BÖLGE MÜDÜRÜ VE KAYSERİ ASKF BAŞKANI MUTLU ÖNAL’I ZİYARET ETTİ.DÜNYA İKİNCİSİ OLAN İŞİTME ENGEL

Dünya ikincisi olan İşitme Engelliler Kadın Futbol Milli Takımının Kayserili oyuncuları Elif Ömür ve Raziye Yeşilyurt, Türkiye Futbol Federayonu (TFF) Kayseri Bölge Müdürü ve Kayseri ASKF Başkanı Mutlu Önal’ı ziyaret etti.
Milli takımın elde ettiği büyük başarıda önemli bir paya sahip olan Kayserili iki futbolcu, Mutlu Önal’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Mutlu Önal ise, “Siz bizim gururumuzsunuz. Milli forma altında başarılı olmanız bizleri çok mutlu etti. Sizlerin spor ile örnek olmanız için elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.
Kayserili futbolcular Elif Ömür ile Raziye Yeşilyurt’un formasını giydiği İşitme Engelliler Kadın Milli Takımı Malezya’da düzenlenen 4. İşitme Engelliler Dünya Futbol Şampiyonası’nda, final maçında ABD’ye 3-0 yenilerek dünya ikincisi olmuştu.