Milletvekili Nergis’den Hayırlı Olsun Ziyareti

Milletvekili Nergis’den Hayırlı Olsun Ziyareti

Milletvekili Nergis’den Hayırlı Olsun Ziyareti

Milletvekili Nergis’den Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, AK Parti İl gençlik kolları başkanlığı görevine getirilen Furkan Mert Şimşek’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, bir dizi ziyaretler için Kayseri’de idi. Dün üç bakanımız ile birlikte programlara katılan Milletvekili Hülya Nergis Atçı, bakanlarımızın Kayseri’den ayrılması ile birlikte ziyaretlerine devam etti. Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin ile birlikte ziyaretlerini sürdüren Atçı, bugünde AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen Furkan Mert Şimşek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette bir konuşma yapan Milletvekili Hülya Nergis Atçı, ‘’gençler geleceğimizdir. Vatan ve Milletimize hizmet etme şuuru ile Allah rızası için çalışan gençlerimize teşekkür ediyorum. Bu bir Bayrak yarışıdır. Yeni göreve getirilen Furkan Mert Şimşek kardeşime ve ekibine de başarılar diliyorum. Allah hepinizden razı olsun dedi.
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek’te ‘’Milletvekilimizin bizleri ziyaret etmesi ekibimi ve beni ziyadesi ile memnun etti. Bizde yeni devraldığımız bu bayrağı daha ileri seviyelere taşımak amacı ile var gücümüzle çalışacağız ifadelerini kullandı.