MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

İstanbul´daki hain saldırıda şehit düşen polis memurları Yasin İke ve Osman Börklüoğlu için Kayseri Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törene iştirak eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ?Milletimizin başı sağ olsun? dedi.


Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, hain saldırıda şehit olan polis memurları Yasin İke ve Osman Börklüoğlu´nun cenaze törenlerinin yapıldığı törende şehit yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.
Başkan Başkanı Memduh Büyükkılıç, ?Sizlerin acısı, bizim acımızdır. Acınızı yürekten paylaşıyoruz. Evladınız, bu Vatan için, bu memleket için şahadet şerbetini içti. Geride bıraktığı en değerli varlığı olan sizler, şehidimizin devletimize, milletimize birer emanetisiniz. Sizlere her zaman sahip çıkacağız.? dedi. leyen minikler, ?Polis amcaları çok seviyoruz, çünkü onlar bizleri ve ülkemizi kötü insanlardan korumak için çalışıyor. Biz de büyüyünce polis olacağız.? dedi. österiyoruz. ?Temizlik imandandır´ anlayışıyla ?Okul Temizlik Hijyen Ekibi´ ve ?Cami Temizleme Ekibi´ kurarak Kayseri´de ilkleri gerçekleştirdik. Okul ve camilerimiz başta olmak üzere Kocasinan´ın dört bir yanında hummalı bir şekilde temizlik seferberliğimiz sürüyor. Daha temiz bir çevre ve daha sağlıklı bir toplum için gösterdiğimiz titizliği gayreti daha da artırarak sürdüreceğiz. Daha sağlıklı bir nesil yetiştirilmesi ve çocuklarımızın daha iyi bir gelecekte yürüyebilmeleri için elimizden gelen her turlu gayretin içerisindeyiz.? ifadelerini kullandı.

Dezenfekte çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar ise kalabalık alanlarda hijyenin son derece önemli olduğunu vurgulayarak, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a ve Kocasinan Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.