MİLLET CEVABI SANDIKTA VERECEK

MİLLET CEVABI SANDIKTA VERECEK

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, ?Millet 16 yıldır ellerindeki tüm güce ve imkanlara rağmen ülkeyi yönetemeyenlere gerekli cevabı sandıkta verecektir? dedi.

Millet artık gerçekleri görüyor diyen Ataş, ?Bu millet iyilere sahip çıkacaktır, çünkü iyiler mutlaka kazanır. Ülkedeki toplumsal ayrışma ve kutuplaşma sona erecek. İnsanlar yine birbirlerini kucaklayacak. Kahvede, cafede, parkta, otobüste korkmadan, kaygı duymadan o özlediğimiz neşeli siyasi atışmalarını yapabilecek. Çünkü, toplumun tüm kesimleri baskı altında, korku ve endişe içerisinde. Bıktı bu millet gerginlikten, kavgadan, çözümsüzlükten. Bu millet iyi olacak? ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayları, Saadet Partisi, Türk Tabipleri Birliği ve Çerkes Dernekleri Birlik Platformunu ziyaret etti.

Ziyarette Saadet Partisi milletvekili adayları da yer aldı. İYİ Parti Milletvekili adayı Dursun Ataş, ülkenin geleceği için milletvekili seçimlerinde ?Millet İttifakı? adı altında CHP, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ile bir araya geldiklerini ifade ederek, ?Ülkenin içinde bulunduğu durum bu ittifakı gerekli kıldı. Ülkenin geleceğinden endişe edenler elini taşın altına koydu ve millet ittifakını kurup, bir araya geldi. Bu ittifak zorlamayla, korkuyla ya da başka endişelerle kurulan bir ittifak değildir. Bu ittifak hakkı yenenlerin, yiyenlere karşı mücadelesinin adıdır. Bu ittifak milletin istediği ittifaktır.  Demokrasinin, yargı bağımsızlığının, huzurun, güvenin ve barışın teminatıdır. Ülkede mutlu yarınların, umudun adıdır. İnşallah 24 Haziran´da Türkiye farklı bir güne uyanacak. Toplumsal ayrışma ve kutuplaşma sona erecek. Yeter, bıktı bu millet gerginlikten, kavgadan, çözümsüzlükten. Türkiye 24 Haziran sonrasında güneşli, huzurlu bir güne uyanacak. Birlik ve beraberliğimiz güçlenecek, ülkemiz, milletimiz hak ettiği yere gelecek. Millet 16 yıldır ellerindeki tüm güce ve imkanlara rağmen ülkeyi yönetemeyenlere gerekli cevabı sandıkta verecektir. Bu millet iyilere sahip çıkacaktır, çünkü iyiler mutlaka kazanır. Millet artık gerçekleri görüyor. ? dedi.

SP İL BAŞKANI ÜRKÜNDAŞ: DEĞİŞTİR ÇAĞRISI YAPIYORUZ

Saadet Partisi İl Başkanı Nuri Ürkündaş da İYİ Parti yönetimine ve milletvekilleri adaylarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, ?Ülkemizi ve Kayserimizi sevgiyle, güzellikle değiştireceğiz. Bu nedenle milletimize değiştir, çağrısı yapıyoruz? şeklinde konuştu.

Ürkündaş, aynı zamanda İYİ Parti Milletvekili adayı Dursun Ataş´a, eski Başbakanlardan ve aynı zamanda partilerinin eski Genel Başkanı merhum Necmettin Erbakan´ın, ?Davam? adlı kitabını hediye etti.

İYİ PARTİLİ ADAYLAR´DAN TABİPLER ODASI ZİYARETİ

Diğer yandan İYİ Parti Milletvekili adayları; Dursun Ataş, Fatih Eryılmaz, Berrin Eyidemir ve Betül Tosun, Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per ve yönetimini de ziyaret etti.

 Oda Başkanı Per´den, sağlık alanında yaşanan sorunları dinleyen İYİ Parti Milletvekili adayları, çözüm önerilerini ve partilerinin projelerini anlattı.

İYİ PARTİ´DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI  OLAN 15 TEMMUZ GAZİSİ EMEKLİ EMNİYET AMİRİ ERYILMAZ: 

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayları arasında yer alan ve 15 Temmuz gecesi FETÖ´nün hain darbe girişimi sırasında Ankara Emniyeti önüne gelen tanklara karşı ilk direnişi başlatan, darbecilerin açtığı ateş sonucu da ağır yaralanıp, Gazi olan eski emniyet amiri Fatih Eryılmaz da İYİ Parti ile toplumdaki korku ikliminin sona erdiğini belirtti.

Gittikleri yerlerde ilgi gördüklerini ifade eden Eryılmaz, ?Bizim iktidarımızda devlette liyakat esas olacak. İşi bilen kadrolar sorunlara el atacak ve kısa sürede çözüme kavuşturacak. Milletimiz her zaman iyiden yana olmuştur. 24 Haziran´da da bunu göreceğiz? diye konuştu.

ATAŞ´TAN, ÇERKES DERNEKLERİNE ZİYARET

İYİ Parti Milletvekili adayı Dursun Ataş, daha sonra Kayseri Çerkes Dernekleri Birlik Platformu adı altında bir araya gelen dernek yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldi. Onlarla görüş alışverişinde bulunan Ataş, ?Çerkes Dernekleri Platformuna ilgilerinden ve gösterdikleri teveccüh ile samimiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın? dedi.

 ?TERÖRÜ BİR KEZ DAHA LANETLİYORUZ?

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, hain terör örgütünün bir kez daha kirli yüzünü gösterdiğini  belirterek, ?Terörü lanetliyoruz? dedi. Hakkari´nin Şemdinli ilçesi kırsalındaki sınır bölgesinde yol güvenliğini sağlayan askerlere, Irak´ın kuzeyinde bulunan PKK´lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda piyade sözleşmeli erler; Süleyman Sevim, Orhan Özkan  ile piyade sözleşmeli onbaşı Muhammet Koç´un şehit olduğunu ifade eden Ataş, ?Şehitlerimizi, vatan kahramanlarımızı son yolculuklarına uğurladık?  dedi.

Yaşanan bu acı olayın ardından hain terör örgütünü lanetleyen İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, ?Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için görev başında olan kahraman askerlerimiz, ne yazık ki kalleş bir saldırı sonucu şehit düşmüşlerdir. Şehit ateşi memleketimiz Kayseri´nin yanı sıra, Kırşehir ve Adana´ya düşmüştür. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkacağız. Hainler de asla emellerine ulaşamayacak. Milletimizin birliğini, beraberliğini hainler ve alçak planları asla bozamayacak. Türk Milleti geçmişte olduğu gibi bugünde aynı kararlılıkla terör örgütlerine karşı dimdik ayaktadır. Allah ülkemizi, milletimizi korusun, ordumuzu güçlü kılsın? dedi.  (Kurum  Bülteni)



Anahtar Kelimeler: MİLLET CEVABI SANDIKTA VERECEK