MHP’den Pınarbaşı açıklaması: "Onlarca mühürsüz oy çuvalı mühürlü oylarla değiştirilirken yakalandı"

MHP’den Pınarbaşı açıklaması:

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ KAYSERİ İL TEŞKİLATI TARAFINDAN PINARBAŞI'NDAKİ SEÇİM SONUÇLARIYLA İLGİLİ YAPILAN YAZILI AÇIKLAMADA; "HELAL OYLARLA ALDIĞIMIZ OYLARIMIZI HİLELERE, DEMOKRASİYE İHANET EDERCESİNE YAPILAN HAMLELERE YEDİRMEYİZ" İFADELERİNE YER VERİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı tarafından Pınarbaşı’ndaki seçimlerle ilgili yapılan yazılı açıklamada; "Helal oylarla aldığımız oylarımızı hilelere, demokrasiye ihanet edercesine yapılan hamlelere yedirmeyiz" ifadelerine yer verildi.
MHP İl Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, CHP Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan ve beraberindekiler tarafından onlarca mühürsüz oy çuvalının mühürlü oylarla değiştirilirken yakalandığı belirtilerek; "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Pınarbaşı ilçemizde, MHP olarak şu ana kadar ilçe seçim kurulunda bulunan tüm veriler göstergesinde 350 oy farkla önde olmamıza rağmen bizzat CHP Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan ve beraberindeki yandaşları tarafından, onlarca mühürsüz oy çuvalının mühürlü oylarla değiştirilirken yakalandığını üzüntü ile belirtmek isteriz. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve beraberindeki heyet, İlçe Seçim Kurulu’na gittiğinde ise CHP’liler tarafından fiziki saldırıya uğramıştır ve akabinde tatsız olaylar yaşanmıştır. Bu mefhum olayların şahidi bizzat İlçe Seçim Kurulu’nda bulunan ilçe seçim hakimi, ilçe kaymakamımız, ilçemizde görevli savcılarımız ve şahitliğini kabul eden CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç’tir. MHP olarak helal oylarla aldığımız oylarımızı, hilelere, demokrasiye ihanet edercesine yapılan hamlelere yedirmeyiz. Oylarımız namusumuzdur. Seçime gölge düşüren, şaibe karıştıran kimseye müsaade etmeyeceğiz. Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz" ifadelerine yer verildi.