Metruk binada uyuşturucu ticaretine 15 yıl hapis

Metruk binada uyuşturucu ticaretine 15 yıl hapis

Kayseri´de metruk bir binada üzerinde 96 gram, yere atılmış vaziyette 18 gram bonzai ile yakalanan ve ?uyuşturucu madde ticareti yapma´ suçundan tutuklu yargılanan sanığa 15 yıl hapis, 30 bin TL adli para cezası verildi.

24 Ekim´de Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Battalaltı olarak tabir edilen bölgede bir metruk binada ´uyuşturucu madde ticareti yapan ve uyuşturucu madde kullanılan şahıslara´ yönelik olarak yapılan çalışmalarda 3 kişi yakalandı. Yakalanan şüphelilerden E.A. (45) ´uyuşturucu madde ticareti yapmaktan´ gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde 96 gram, yere atılmış vaziyette 18 gram bonzai ele geçirildi.
Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davada tutuklu sanık E.A. ve avukatları hazır bulundu.
Tutuklu sanık E.A., üzerine atılı uyuşturucu ticareti suçunu kabul etmeyerek, ?Ben 23 Nisan´da, 19 Mayıs´ta Türk Bayrağı satarım. Uyuşturucu kullanırım ama asla satıcılık yapmadım. Benim yuvamı yıkmayın? dedi.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık E.A.´ya ?uyuşturucu madde ticareti yapma´ suçundan 15 yıl hapis, 30 bin TL adli para cezası verdi. (İHA)