MELİKGAZİ´DEN BİR BAŞARI DAHA

MELİKGAZİ´DEN BİR BAŞARI DAHA

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak 2015 yılında başlatılan tarihi mekânların restorasyonu yapılarak günümüz hizmetine kazandırılması projesinin ödüllendirildiğini hatırlatarak bu çalışmanın birçok yerel yönetimi de ö

Kiçikapu semtinde Çağırağası konağı ile başlayan restorasyon  çalışmasının 2 konak, 3 çeşme, 2 hamam, bir okul, 2 köprü ve 2 türbe ile devam eden çalışmanın Melikgazi Belediyesince başarı ile uygulandığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç ?Ulusal düzeyde yayın yapan ve merkezi Ankara ilinde olan TBMM VE BELEDİYELER GAZETESİ 2016 yılı Ödülleri jüri heyetince Tarihi Mekanlara Dokunuş Projesi değerlendirilmiştir. Bu değerlendirme sonucunda uygulaması gerçekleştirilmiş olan projelerden dolayı Hizmet Ödülü Melikgazi Belediyesine verilmesi kararlaştırılmıştır. Jüri heyeti Türkiye´den 344 projeyi değerlendirmiş, 28 proje ödüle layık bulmuştur. Bu da Melikgazi için bir övünç kaynağıdır. Bu ödül çalışmalarımıza şevk katmıştır? dedi.  

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, tarihi mekanların onarılarak günümüzün turizm ve kültür hizmetine kazandırılması çalışmasının ödüllendirilmesinin yapılan çalışmanın gerçekçi olduğunu kanıtladığını kaydetti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye çalışmaların bu tür kurum, kuruluş ve mesleki oda ve derneklerce ödüllendirilmesinin çalışanları motive ettiğini ve şevk verdiğini sözlerine ekledi. (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: MELİKGAZİ BAŞARI DAHA