Melikgazi Kayser Basketbol Evinde Kaybetmiyor

Melikgazi Kayser Basketbol Evinde Kaybetmiyor

ING KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİG EKİPLERİNDEN MELİKGAZİ KAYSERİ BASKETBOL; BU SEZON İÇ SAHADA GÖSTERDİĞİ BAŞARILI PERFORMANS İLE DİKKAT ÇEKİYOR. LİGDE KENDİ SAHASINDA BU SEZON İKİ MAÇ OYNAYAN KAYSERİ EKİBİ TARAFTARININ DESTEĞİ İLE BU MAÇLARDAN GALİBİYET

ING Kadınlar Basketbol Süper Lig ekiplerinden Melikgazi Kayseri Basketbol; bu sezon iç sahada gösterdiği başarılı performans ile dikkat çekiyor. Ligde kendi sahasında bu sezon iki maç oynayan Kayseri ekibi taraftarının desteği ile bu maçlardan galibiyet ile ayrıldı.
Ligde geride kalan 4 hafta sonunda iki galibiyeti bulunan Melikgazi Kayseri Basketbol, iki galibiyeti de evinde aldı. Buna karşılık sarı kırmızılı takım dış sahada galibiyet sevinci yaşayamadı. Kendi sahasında oynadığı Bursa Uludağ Basketbol ve İlkem Yapı Tarsusspor maçlarını kazanan Kayseri ekibi, deplasmanlarda ise Nesibe Aydın ve Beşiktaş’a kaybetti. Bu sonuçların ardından 6 puan toplayan ekip ligde 4. sıraya yerleşti.
Melikgazi Kayseri Basketbol, ligin 5. hafta maçında ise yarın kendi evinde Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol’u konuk edecek.Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanacak olan maç saat 15.00’da başlayacak.