Lider Kayserigücü’nden Gençler’e 6 gollü tarife

Lider Kayserigücü’nden Gençler’e 6 gollü tarife

SÜPER AMATÖR KÜME 9. HAFTA KARŞILAŞMASINDA EJDER İŞ MAKİNELERİ KAYSERİGÜCÜ, MAÇIN İKİNCİ YARISINA ÇIKMAYAN GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ 6-0 MAĞLUP ETTİ.SÜPER AMATÖR KÜME 9. HAFTA KARŞILAŞMASINDA EJDER İŞ MAKİNELERİ KAYSERİGÜCÜ, MAÇIN İKİNCİ YARISINA ÇIKMAYAN GENÇLE

Süper Amatör Küme 9. hafta karşılaşmasında Ejder İş Makineleri Kayserigücü, maçın ikinci yarısına çıkmayan Gençlerbirliği’ni 6-0 mağlup etti.
Süper Amatör Küme’de 9. hafta geride kaldı. 9. hafta karşılaşmasında Ejder İş Makineleri Kayserigücü, Gençlerbirliği ile karşılaştı. Erkilet Stadı 1 Nolu Saha’da oynanan karşılaşmaya Kayserigücü, Batuhan, Serkan, Ali, Said, Dursun, Ozan, Hasan, Hüseyin, Cüneyt ve Eren ilk on biri ile başladı. Sarı-siyahlı ekip, karşılaşmanın ikinci yarısına çıkmayan rakibini ilk yarıda attığı 6 golle mağlup etti. Ejder İş Makineleri Kayserigücü’ne galibiyet getiren golleri, 10 ve 30.dakikada Dursun, 15. dakikada Ali, 32. dakikada Ozan, 35. dakikada Cüneyt ve 39. dakikada Ali attı.
Sarı-siyahlı ekip, bu galibiyetle puanını 22’ye yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Ejder İş Makineleri Kayserigücü, ligin 10. hafta karşılaşmasında Yahyalıspor ile karşılaşacak.