KÜÇÜK ESNAF BİTERSE EKONOMİ BİTER

KÜÇÜK ESNAF BİTERSE EKONOMİ BİTER

KÜÇÜK ESNAF BİTERSE EKONOMİ BİTER

KÜÇÜK ESNAF BİTERSE EKONOMİ BİTER

Saadet Partisi (SP) Kocasinan Gençlik Kolları üyeleri, “Siftah Genç Saadet’ten, bereket Allah’tan” diyerek, sabahın erken saatlerinde Yeni Mahalle’de bulunan esnafların kapılarına bir mektup ve 1 TL bıraktı.

 Saadet Partisi (SP) Kocasinan Gençlik Kolları üyeleri, Siftah Çalışması’nın 3.sünü Yeni Mahallede gerçekleştirdi. Güneş doğmadan esnafın kapısına bir mektup ve 1 TL bırakan partili gençler, mektuplarında esnafa şu sözlerle seslendiler,  “Çok kıymetli esnafımız: Bildiğiniz üzere Fatih Sultan Mehmet Han Hazretleri bir gün sabah vaktinde tebdili kıyafet ile çarşı gezerken esnafın birine girmiş ve alacaklarını söylerken esnaf alacaklarının bir kısmını da diğer esnaftan , onun hala siftah açmadığını söylemiştir. Gittiği esnafın da aynı hareketi karşısında Cihan Padişahı ‘Ben bu halkla değil İstanbul'u Dünya'yı fethederim.’ demiştir. İşte bizler böyle bir örfün, kültürün ve ahlakın torunlarıyız. Aynı değerleri bir nebze olsun yaşatmak adına böyle bir siftah çalışması ile şanlı geçmişimizi anıyoruz. Biz Milli Görüşçü gençler olarak gelecek ticari hayatımızın şekillenmesi ve ülkemizde güzel bir gelecek tesis edilmesi adına her bir mesleğe değer veriyor, helal kazancın olduğu yerde mutlaka bereketinin de olacağına inanıyoruz. Bu bağlamda hepinize hayırlı, bereketli ve helal kazançlar diliyor. Kocasinan’ımızın ticari ihtiyacını karşıladığınızdan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Saygı ve muhabbetlerimizle, Yaşanabilir Türkiye için el ele hep birlikte…”

“ESNAFIN DURUMU ÇOK VAHİM”

Diğer yandan konuyla ilgili bilgi veren Saadet Partisi Kocasinan Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Şimşek, "Esnafımızın ilk siftahı bizden bereketi Allah’tan olsun. Esnafın durumu çok vahim, bu pandemi sürecinde hükümet küçük esnafı unuttu. Bu sıkıntıları çözmek için bir adım atılması gerekiyor, eğer küçük esnafımız biterse ekonomimiz biter. Saadet Partisi Kocasinan Gençlik Kolları olarak yaptığımız siftah çalışmasını bundan sonraki süreçte de Kocasinan’ın her mahallesinde yapmaya ve esnafımızın yüzündeki tebessüm olmaya devam edeceğiz. Rabbim tüm esnafımızın yardımcısı olsun, işlerine bereket versin.” dedi.(kurum haberi)



Anahtar Kelimeler: KÜÇÜK ESNAF BİTERSE EKONOMİ BİTER