Tarih: 30.09.2018 13:29

Komşu çocuğuna cinsel istismara 12 yıl hapis

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davada tutuklu sanık T.S.(31) ile avukatlar hazır bulunurken, mağdur erkek çocuğu F.F.T.(13) duruşmaya gelmedi. 
Cumhuriyet Savcısı´nın mütalaasında 15 Mayıs 2017´de Kocasinan İlçesi Erkilet Camikebir Mahallesi´nde meydana gelen olayda, 31 yaşındaki şüpheli T.S., komşusunun çocuğu olan ve olay tarihinde 13 yaşında olan erkek çocuğu mağdur F.F.T.´yi ailesinden izin alarak parka götürdüğü, parkta mağdura cep telefonundan uygunsuz video izleten T.S.´nin daha sonra park tuvaletinde mağdur erkek çocuğu F.F.T.´ye cinsel istismarda bulunduğu belirtildi. Daha sonra çocuğu eve götüren T.S., çocuğun ailesinin evde olmadığını görünce bir kez daha çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçeleriyle ?çocuğun cinsel istismarı´ ve ?kişiyi hürriyetinden yoksun kılma´ suçlarından cezalandırılması talep edildi. 
Duruşmada karar verileceği uyarısı ile son sözü sorulan tutuklu sanık T.S. ?Bir diyeceğim yoktur? dedi. 
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu sanık T.S.´ye ?çocuğun cinsel istismarı´ ve ?kişiyi hürriyetinden yoksun kılma´ suçlarından toplam 12 yıl hapis cezası vererek, sanığın tutukluluk halinin devamına hükmetti.  (İHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —