KIŞ ALARMI

KIŞ ALARMI

Vali Süleyman Kamçı, kış mevsimi süresince olumsuz hava koşullarının oluşması durumunda alınacak tedbirler hakkında bilgi verdi.

Vali Kamçı, Kayseri´de meydana gelebilecek olumsuz hava koşulları esnasında tüm kurumların koordineli bir şekilde çalışacağını ifade ederek, geçen haftalarda yapılan toplantıda olumsuz hava şartlarında alınacak tedbirlerin gözden geçirildiğini açıkladı.

Şehir içindeki cadde ve sokaklarda, tüm mahallelerde meydana gelebilecek olumsuz hava şartlarına karşı Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan, Talas Belediye Başkanlıklarının mevcut karla mücadele araçları ile kar temizliği ve yol açma çalışmaları yapacaklarını ifade eden Vali Kamçı, diğer kurumların yapacakları çalışmalar hakkında da şu bilgileri verdi:

? İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI

Kış mevsimi süresince olumsuz hava koşullarında doğabilecek olumsuzluklara karşı İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri kullanacakları araçlarının kışlık bakamlarını yaptıracak, olumsuz hava şartlarında vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için gerekli önlemleri alacaklardır. (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: ALARMI