?KDV İNDİRİMİ UZASIN"

?KDV İNDİRİMİ UZASIN

Öz Ağaç İş Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kıyak 3 Şubat-30 Nisan tarihleri arasında Mobilya ürünleri başta olmak üzere bazı tüketim ihtiyaçlarında başlatılan KDV indiriminin devam etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Yaz aylarının yaklaşması, düğünler nedeniyle yeni evlenecek gençlerin bu fırsatlardan yararlanabilmesi için uygulamanın sürmesi gerektiğini belirten Kıyak, özellikle mobilya sektöründe yaşanan hareketliliğin devamının ülke ekonomisi ve istikrar için gerekli olduğunu söyledi.

Öz Ağaç İş Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kıyak, mobilyada yapılan Yüzde 18´lik KDV oranının yüzde 8´e indirimi uygulamasının uzatılması konusunda girişimler yaptıklarını söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Kıyak, ?Şimdi mobilya sektöründe KDV indirimi uygulamasının uzatılmasını istiyoruz. Özellikle yaz aylarında yuva kuracak olan gençlerimizin bu indirimden faydalanması gerektiğini düşünüyoruz. Hem üretime olan katkısı, hem de tüketime olan faydası göz önünde tutulduğunda uzatılması gereken bir uygulama olarak görüyoruz. Devlet büyüklerimizden KDV indirimi süresinin uzatılması için gereken fedakârlığı göstermelerini bekliyoruz? diye konuştu. (Kurum  Bülteni)

 



Anahtar Kelimeler: İNDİRİMİ UZASIN