Kayserispor´un yeni yönetiminden başkan Palancıoğlu´na ziyaret

Kayserispor´un yeni yönetiminden başkan Palancıoğlu´na ziyaret

Kayserispor´un olağanüstü kongresinde başkan seçilen Erol Bedir ve yeni yönetimi Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu´nu ziyaret etti.

Başkan Erol Bedir ve yeni yönetimine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Mustafa Palancıoğlu, ?Biz Kayseri halkı olarak Kayserisporumuzun yanındayız. Bizde elimizden geldiğince her türlü desteği vereceğiz. Son haftalarda yakalanan başarıyı görmemek elde değil. En son Gençlerbirliği ile olan galibiyetini de izledim çok mutlu oldum. İnşallah geçirdiğimiz bu sıkıntılı günleri de ülke olarak atlatacağız. Kayserispor ile birlikte Kayseri´de biraz hava değişecektir. İnsanların yüzü gülecektir. Erol Bedir Başkanlığındaki yeni yönetime başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonra Kayserispor´u çok daha iyi yerlerde göreceğiz. Bu sene inşallah lig de kalmasıyla birlikte Kayserispor sevgisi tekrar canlanacak. Haftaya Galatasaray ile oynayacağı maçta kendisine başarılar diliyorum. Kayserispor´un puan toplayarak hak ettiği yere geleceğine inanıyorum.? dedi.
Misafirperverliği için Başkan Palancıoğlu´na teşekkür eden Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, ?Talas Belediye Başkanımız muhterem dostum Mustafa Palancıoğlu´na ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Önceki yöneticilik görevlerimde ve taraftar olarak görevlerimde belediyelerimizin, sivil toplum kuruluşlarının ve Kayseri halkının Kayserispor´u sevdiğini biliyordum ama yöneticilik döneminde yaptığım dönemde gördüm ki ben eksik biliyormuşum. Genelde tüm şehir ve kuruluşlar özellikle de Mustafa Başkanım gerçekten gönülden Kayserispor´a destek veriyor. Her sıkıntımızda yardımcı olmaya çalışıyor. Ayrıca bizimle sosyal medyada da çok ilgili. Bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini ümit ediyorum. Bizleri ağırladığı için de kendisine teşekkür ediyorum.? diye konuştu. (İHA)