Kayserispor’da seri sonu

Kayserispor’da seri sonu

SÜPER LİG EKİPLERİNDEN YUKATEL KAYSERİSPOR, SAHASINDA OYNADIĞI KONYASPOR MÜSABAKASINI YENİK TAMAMLADISÜPER LİG EKİPLERİNDEN YUKATEL KAYSERİSPOR, SAHASINDA OYNADIĞI KONYASPOR MÜSABAKASINI YENİK TAMAMLADI

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, sahasında oynadığı Konyaspor müsabakasını yenik tamamladı. Sarı kırmızılılar, ligde 5 maç sonra yenilgi yüzü gördü.
Süper Lig’in 14. haftasında sahasında Konyaspor ile karşılaşan Kayserispor 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 mağlup oldu. Bu sezon ilk kez öne geçtiği bir müsabakayı yenik tamamlayan sarı kırmızılılar, ligde 5 maç sonra kaybetti. Ligin 8. haftasında sahasında oynadığı Trabzonspor maçını 2-1 yenik tamamlayan ve sonrasında oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik alan Kayserispor, dünkü müsabakada Konyaspor’a boyun eğdi.
Hakem Kadir Sağlam’ın yönettiği maçın 8. dakikasında Majid Hosseini’nin attığı gol ile öne geçen Kayserispor 1 dakika sonra Francisco Calvo’nun kafa golü ile üstünlüğünü yitirdi. Dakikalar 22’yi gösterirken Mame Diouf’un penaltı golü ile yenik duruma düşen Kayserispor, ilerleyen dakikalarda beraberlik golünü bulamadı. Sahasında 2-1 mağlup olan Kayserispor 23 puanla 6. sırada kaldı.


Anahtar Kelimeler: kayserispor’da seri sonu