Kayserispor Basın Sözcüsü Koç: "Thiam’a, Pendikspor’da başarılar diliyorum"

Kayserispor Basın Sözcüsü Koç:

KAYSERİSPOR BASIN SÖZCÜSÜ SAMET KOÇ, MAME BABA THİAM'IN PENDİKSPOR'A TRANSFERİ KONUSUNDA YAPTIĞI AÇIKLAMADA; "KENDİSİ SEZON SONU BEDELSİZ GİTMEK YERİNE DEVRE ARASINDA BİR TAKIMA GİDEREK KAYSERİSPOR’A PARA KAZANDIRMIŞTIR, BU DAVRANIŞINDAN DOLAYI KENDİSİNE

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Mame Thiam’ın, Pendikspor’a transferi konusunda yaptığı açıklamada, "Kendisi sezon sonu bedelsiz gitmek yerine devre arasında bir takıma giderek Kayserispor’a para kazandırmıştır, bu davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum ve Pendikspor‘da başarılar diliyorum" dedi.
Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Mame Thiam’ın, Pendikspor’a olduğunu açıkladı. Koç, açıklamasında, "Büyük Kayserispor taraftarı, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan golcü oyuncumuz Mame Baba Thiam ile geçtiğimiz aylarda defaatle sözleşme uzatmak için teklifte bulunduk. Ancak Kayserispor’un yeni dönemde belirlediği ekonomik program çerçevesinde oyuncumuz ile anlaşma sağlayamadık. Kendisi sezon sonu bedelsiz gitmek yerine devre arasında bir takıma giderek Kayserispor’a para kazandırmıştır. Bu davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum ve Pendikspor‘da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.