KAYSERİ´NİN ÜSTÜ ÇİZİLDİ

KAYSERİ´NİN ÜSTÜ ÇİZİLDİ

Cumhurbaşkanlığı Sistemi´nin ilk kabinesinde Kayserili Milletvekilleri´nin yer almaması hayal kırıklığı yaratırken, Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar´nın, Milli Savunma Bakanı olarak getirilmesi bir nebzede olsa sevinçle karşılandı.

UMDUĞUMUZ GİBİ OLMADI

Yıllardır AK?Parti´de vekillik yapan Kayserili isimlerin ne AK?Parti Grup Başkanvekilliği ne de yeni açıklanan kabine de yer almaması Kayseri´nin eskisi gibi Ankara´da yeterinci temsil edilemeyeceği yorumları yapılmasına neden oldu. Cumhurbaşkanından, Enerji Bakanı, Ekonomi Bakanına kadar Ankara´da en üst düzeyde temsil edilmeye alıştığımız Kayserili vekiller saf dışı bırakılmış oldu. 

TEK SEVİNCİMİZ AKAR OLDU

Bakanlık beklentisi yüksek olan Mehmet Özhaseki, Taner Yıldız, Mustafa Elitaş gibi isimler kabine de kendine yer bulamazken, Kayserili olan Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar, Milli Savunma Bakanı olarak şehrimizi biraz olsun gururlandırdı. 24 Haziran seçimlerin de de büyükşehirler arasında AK?Parti´de en fazla oy kaybını yaşayan  Kayseri bundan sonra siyasi arena da hak ettiği yeri alabilecek mi yorumları yapılıyor.

(haber Merkezi)



Anahtar Kelimeler: KAYSERİ ÜSTÜ ÇİZİLDİ