KAYSERİLİ SPORCULARDAN 3 ALTIN MADALYA

KAYSERİLİ SPORCULARDAN 3 ALTIN MADALYA

Okçulukta Kayseri GEnçlik Hizmetleri ve Spor Etkinliklire kulübü büyük bir başarıya imza attı.Kulübümüz sporcusu Gizem Elmaağaçlı altın madalyaya uzanırken Kayseri temsilcisinde büyük sevinç yaşanıyor. Yarışmalarda Kayserili iki sporcu daha altın madalyay

 

Samsun Tüyap Fuar ve Kongre merkezinde 8 kategoride yapılan yarışmaya 29 ilimizden 60 kulüp ve 213 sporcu katıldı.

Zorlu şampiyonada Kayseri´yi Gençlik Hizmetleri ve Spor Etkinlikleri Kulübü temsil etti. Kayseri temsilcisi adına yarışan Gizem Elmaağaçlı, bireysel final atışları sonunda Makaralı Yay Genç Bayanlarda Türkiye Şampiyonluğuna uzandı. Şampiyonada ayrıca Kayserili sporculardan Demir Elmaağaçlı Makaralı Yay Erkeklerde, Furkan Dernekli de Makaralı Yay Genç Erkeklerde Türkiye Şampiyonu oldu. 

Salon Türkiye Şampiyonası´nın ardından 7-12 Mart tarihleri arasında Fransa´nın Vittel kentinde yapılacak olan Salon Avrupa Şampiyonasına gidecek kadronun belirleneceği Salon Milli Takım Seçme Yarışmaları yine Samsun´da yapıldı.

Türkiye Şampiyonu sporcumuz Gizem Elmaağaçlı´nın yine üstün bir performans sergilediği yarışma sonunda 1159 puanla birinci sırada yer alırken, diğer Kayserili sporcular Furkan Dernekli 1166 puanla, Demir Elmaağaçlı da 1190 puanla şampiyon oldu ve milli takım kadrosuna seçildi.

Foto:Kurum Bülteni Haber:Spor Servisi