Kayserili şehit polisler anıldı

Kayserili şehit polisler anıldı

KAYSERİ İL EMNİYET TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN KURULUŞUNUN 179. YILI NEDENİYLE DÜZENLENEN ETKİNLİKLER ÇERÇEVESİNDE POLİS ŞEHİTLİĞİ ZİYARET EDİLDİ.KAYSERİ İL EMNİYET TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN KURULUŞUNUN 179. YILI NEDENİYLE DÜZENLENEN ETKİNLİKLER ÇERÇEVESİNDE

Kayseri İl Emniyet Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 179. yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Polis Şehitliği ziyaret edildi.
Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Asri Mezarlık’ta bulunan Polis Şehitliği’nde program düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve protokol üyeleri, şehit aileleri ile tek tek görüşerek sohbet etti. Aydın ve beraberindekiler; daha sonra şehit kabirlerine karanfil koydu.
Programa; İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, İŞKUR İl Müdürü Ayşe Ak, askeri yetkililer, emniyet müdürlüğü personelleri, şehit aileleri ve yakınları katıldı.


Anahtar Kelimeler: kayserili şehit polisler anıldı