Kayserigücü Avanos’ta kampa girdi

Kayserigücü Avanos’ta kampa girdi

KAYSERİ SÜPER AMATÖR KÜME EKİPLERİNDEN EJDER İŞ MAKİNELERİ KAYSERİGÜCÜ; SEZON HAZIRLIKLARINI ÇERÇEVESİNDE AVANOS’TA KAMPA GİRDİ. SARI-SİYAHLI EKİP, KAMP DÖNEMİNDE 2 HAZIRLIK MAÇINA ÇIKACAK.

Kayseri Süper Amatör Küme ekiplerinden Ejder İş Makineleri Kayserigücü; sezon hazırlıklarını çerçevesinde Avanos’ta kampa girdi. Sarı-siyahlı ekip, kamp döneminde 2 hazırlık maçına çıkacak.
Kayseri Süper Amatör Küme ekiplerinden Ejder İş Makineleri Kayserigücü, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız şekilde devam ettiriyor. Sarı siyahlı ekip, Avanos’ta kampa girdi. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve bu yönde transferler yapan sarı siyahlı ekip, ikinci etap dönemi için Avanos’a gitti. Kamp döneminde 2 hazırlık karşılaşmasına çıkacak olan Kayseri ekibi, eksiklerini burada belirleyecek. Kamp döneminin ardından gerekli görülmesi durumunda transfer de yapılacak. Kamp döneminde takımın hazırlık karşılaşmaları ile kendini göstereceğini söyleyen Kulüp Başkanı İsmail Eğin; “Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve sezonu şampiyon olarak tamamlayacağız” dedi.