KAYSERİGAZ´DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KONFERANS

KAYSERİGAZ´DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KONFERANS

Kayserigaz, Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle, ?Güneş Enerji Destekli Isıtma Sistemleri? konulu konferans gerçekleştirdi.

Eğitime destek vermeye devam eden Kayserigaz, Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu´nda ?Güneş Enerji Destekli Isıtma Sistemleri? konulu konferans gerçekleştirdi. Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi Programı ve Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programı öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen konferans kapsamında RES Enerji Sistemleri yetkilileri güneş enerjisi ısıtma sistemleri ve kullanım alanları, sistemin sağladığı tasarruf ve sektörün genel durumu hakkında katılımcılara bilgilendirmelerde bulundu.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu´nda gerçekleştirilen konferans görsel sunumlar eşliğinde sürdürüldü. Konferans sırasında öğrencilerden gelen sorular, Kayserigaz İç Tesisat Birim Yöneticisi Onur Aydın ve Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nafiz Kahraman tarafından yanıtlanarak öğrencilerin merak ettikleri konular açıklığa kavuşturuldu. Konferans sonunda Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nafiz Kahraman RES Enerji Sistemleri yetkililerine sağladıkları destekten dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Üniversite öğrencileri ve öğretim görevlileri sağladığı eğitim imkânları için Kayserigaz´a teşekkürlerini ilettiler.  (Kurum Bülteni)