Kayseri silahlı ve bıçaklı dehşet: 2 yaralı

Kayseri silahlı ve bıçaklı dehşet: 2 yaralı

KAYSERİ MELİKGAZİ İLÇESİNDE BİR KİŞİ, SİLAHLA BİR KİŞİYİ VURUP AĞIR YARALARKEN, FARKLI BİR KİŞİYİ DE BIÇAKLAYARAK YARALADI.KAYSERİ MELİKGAZİ İLÇESİNDE BİR KİŞİ, SİLAHLA BİR KİŞİYİ VURUP AĞIR YARALARKEN, FARKLI BİR KİŞİYİ DE BIÇAKLAYARAK YARALADI.KAYSERİ

Kayseri Melikgazi ilçesinde bir şahıs, silahla bir kişiyi vurup ağır yaralarken, başka bir kişiyi de bıçaklayarak yaraladı.
Edinilen bilgiye göre, Battalgazi Mahallesi Selçuklu Sokak’ta meydana gelen olayda Umut Y., aralarında husumet bulunan Yaşar A.’yı silahla vurdu. Ardından Yüzellik Sokak üzerinde bulunan bir apartmana giden Umut Y., burada da Durmuş A.’yı bıçaklayarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Yaşar A. ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine, Durmuş A. da Kayseri Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan Umut Y. polis ekipleri tarafından kısa süre içerisinde yakalandı. Olay yerlerinde geniş güvenlik önlem alan polis ekipleri de inceleme yaptı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.