Kayseri Şeker´e Borsa´dan İstihdama Katkı Nedeniyle Plaket Verildi

Kayseri Şeker´e Borsa´dan İstihdama Katkı Nedeniyle Plaket Verildi

Kayseri Ticaret Borsası İstihdam Seferberliği 2019 kapsamında, İl genelinde en fazla istihdam sağlayan firmaları ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

Konuyla ilgili olarak Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış şunları söyledi: ? TOBB ve Hükümetimiz tarafından ortaklaşa başlatılan, İstihdam Seferberliği 2019 kampanyasına Kayseri Ticaret Borsası olarak destek vermeye devam ediyoruz. Kampanya başladığı günden beri İlimizde faaliyet gösteren firmalarımıza sürekli olarak ziyaretler gerçekleştirdik. 
Kampanyanın sağlayacağı avantajları anlattık. Kayseri´de şuana kadar kampanya çerçevesinde 8 bin kişiye istihdam sağlandı. Bizde bu çerçevede İlimizde kampanyaya en fazla destek veren firmalara teşekkür plaketi veriyoruz." 
Başkan Bağlamış Kayseri´de İstihdam Seferberliği kampanyasına şuana kadar en fazla istihdam sağlayan firmanın Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. olduğunu ve bu bağlamda kendilerine teşekkür plaketi vererek onure ettiklerini belirtti. 
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Ticaret Borsasının nezaketli davranışından dolayı teşekkür ettiklerini belirterek şöyle konuştu. ? Biz kurum olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 14 Aralık 2017 tarihinde düzenlenen İstihdam Şurasında Kayseri genelinde İstihdamda İl birincisi ödülünü almıştık. Bu yılda İstihdam Seferberliği 2019 kampanyasında, Kayseri Şeker Topluluğu olarak ; 2017 ? 2018 kampanya döneminde 3500 kişi istihdam ettik. 
2018 ? 2019 kampanya döneminde ise ; 4450 çalışan ile bölgedeki istihdama büyük katkı sağlamış olduk." 
Plaket takdim törenine Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurlu üyesi Abdullah Borazan, Genel Müdür Osman Canıtez katıldılar.  (İHA)