Kayseri Şeker´den şampiyon güreşçiye 40 Cumhuriyet altını ödülü

Kayseri Şeker´den şampiyon güreşçiye 40 Cumhuriyet altını ödülü

Kayseri Şeker, Türk güreşinde yeni bir çığır açıyor. Kayseri Şeker Yönetimi tarafından hazırlanan ?Güreşçi Ödül Yönetmeliği? ile artık Kayseri Şekerspor güreş takımında yurt içi ve yurt dışında güreş müsabakalarına katılan güreşçilerin başarıları sonrası

Kayseri Şeker ? Güreşçi Ödül Yönetmeliği? gereği, Büyükler Avrupa Grekoromen 3.sü olan Milli Güreşçi Ekrem Öztürk´ü 35 Cumhuriyet altını, Büyükler grekoromen Dünya 3. sü ile U23 Avrupa 3. sü olan Milli güreşçi Fatih Cengiz´i ise 40 Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi. 
Kayseri Şeker Fabrikası 15 Temmuz Şehitleri Konferans salonunda düzenlenen Kayseri Şekerspor Güreş takımı ? Kaynaşma ve Dayanışma Günü? etkinliklerine; Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitim Daire Başkanı Selçuk Çebi, Kayseri Gençlik Spor İl Müdürü Murat Eskici, Kayseri Şeker Spor onursal Başkanı ve Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Tahir Yılmaz, Kayseri Güreş İl Temsilcisi Naci Doğan, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez, Genel Müdür yardımcıları, Kayseri Şeker Fabrikası iştiraklerinin yönetim Kurulu üyeleri, ve çalışanlar ile güreşçiler katıldılar. Tören esnasında Kayseri şeker spor Kulübü yöneticileri de tam kadro hazır bulundular.  Kayseri Şekerspor kulüp Başkanı İbrahim Dayı konuşmasında; Kayseri Şekerspor Kulübümüz, kuruluşundan bu güne kadar Fabrikamızın sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde faaliyetlerini Futbol ve basketbol gibi takım oyunları, güreş sporu gibi bireysel spor dalında faaliyetleri yanı sıra, amatör spor takımları ve yaz spor okulları uygulamalarımız ile de her yaştan binlerce gencimizin spor yapmalarına imkan sağlamaktadır" dedi.  (İHA)