KAYSERİ DERBİSİYLE BAŞLIYOR

KAYSERİ DERBİSİYLE BAŞLIYOR

Bölgesel Amatör Lig´de mücadele eden temsilcilerimizden Kayseri Şekerspor ile TalasgücüBelediyespor ikinci yarının ilk maçında karşı karşıya gelecek. Pazar günü Sümer 1 NoluSaha´da oynanacak olan karşılaşma öncesinde iki ekipte de galibiyet hesapları yapı

Ligin ilk yarısını 2-0´lık Zara galibiyeti ile noktalayan Kayseri Şekerspor ile ilk yarının son maçını kaybeden TalasgücüBelediyespor, sahaya üç puan parolasıyla çıkacak. 6.sırada bulunan Kayseri Şekerspor´da antrenör Emin Gök, üç puanı alacaklarına inandığını söyledi. TalasgücüBelediyespor´un dikkat edilmesi gereken bir rakip olduğunu belirten Kayseri Şekerspor antrenörü Emin Gök, "Bu hafta sonunda oynayacağımız karşılaşmadan galibiyet alarak ayrılmak istiyoruz. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.

TalasgücüBelediyesporantrenörü Halil Aslan da zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Üç puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Kazanmamız gereken bir mücadele. Zor geçecek. Kazanan taraf olmayı çok istiyoruz" dedi.

İki ekip arasında oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 14.00´da başlayacak.

(Haber: Mustafa Kaya)



Anahtar Kelimeler: KAYSERİ DERBİSİYLE BAŞLIYOR