Kayseri denetlemelerden tam puan aldı

Kayseri denetlemelerden tam puan aldı

KAYSERİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI 12 YURT MÜDÜRLÜĞÜ, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI BAŞMÜFETTİŞİ SERDAL ERAVCI TARAFINDAN YAPILAN DENETLEMELERDEN TAM PUAN ALDI.KAYSERİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI 12 YURT MÜDÜRLÜĞÜ, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞ

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 12 Yurt Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Başmüfettişi Serdal Eravcı tarafından yapılan denetlemelerden tam puan aldı.
Yaklaşık bir haftadır Başmüfettiş Serdal Eravcı, 12 Yurt Müdürlüğünde yemekhane, kazan dairesi, spor salonu, depo, çamaşırhane, kantin gibi birçok alanda yaptığı detaylı incelemelerde yurtlarda sunulan imkanları ve hizmetleri inceledi. Kayseri incelemelerden başarı ile çıkarak tam puan aldı.
Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, yaptığı açıklamada, "Gençlerimizin sağlıklı, rahat bir ortamda barınmaları için gayretli bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah daha güzel çalışmalarla ailelerin bizlere emanet ettiği yavrularımızın memnuniyet seviyesini daha da yükselteceğiz. Gece gündüz demeden emeğini esirgemeyen personelimize teşekkür ederim" dedi.


Anahtar Kelimeler: kayseri denetlemelerden tam puan aldı