"Kayseri Basını Melikgazi de birleşiyor, buluşuyor?

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, kentte basın camiasında görev yapan medya çalışanların Melikgazi´de birleşecekleri, buluşacakları ve yaşayacaklarını söyledi.

Kayseri Gazeteciler Yapı Kooperatif alanın Melikgazi ilçe sınırları içerisinde bulunduğu hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu; "Kayseri Gazeteciler Yapı Kooperatifine ait Tavlusun Mahallesindeki arsaların TOKİ tarafından inşaatlarına başlaması ile Kayseri medyası Melikgazi buluşacak, birleşecek ve yaşayacak. Dolayısı ile Kayseri medyasının kalbi Melikgazi´de atacak. Melikgazi Belediyesi bölge şehri Kayseri´nin lokomotifidir. Sanayi merkezi, bankacılık, ticaret ve esnaf siteleri Melikgazi´de yer almaktadır. Alışveriş ve kapalı çarşı ve kale ve önemli tarihi yapılar Melikgazi´dedir. Erciyes kış sporları merkezi, bağ ve sayfiye alanları Melikgazi´dedir. Bundan böyle Basının kalbi de Melikgazi´de olacaktır" dedi. 
Melikgazi´nin her zaman güzelliği ve huzuru bağrında yaşattığını ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, medya çalışanlarına şimdiden kooperatif evlerinin hayırlı olması temennisinde bulunduğunu sözlerine ekledi.  (İHA) =apple-converted-space>  (İHA)