KAYMEK’in “Ebeveynlik Meşalesi” eğitim programı tamamlandı

KAYMEK’in “Ebeveynlik Meşalesi” eğitim programı tamamlandı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜNYESİNDE FAALİYETLERİNİ YÜRÜTEN KAYSERİ MESLEKİ EĞİTİM VE KÜLTÜR A.Ş.’NİN (KAYMEK) HUZUR ÇINARI AİLE DANIŞMANLIK VE REHBERLİK MERKEZİ “EBEVEYNLİK MEŞALESİ” EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI.KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜNYESİND

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini yürüten Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.’nin (KAYMEK) Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi “Ebeveynlik Meşalesi” eğitim programı tamamlandı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları ile toplumsal değerlere, vatandaşların çok yönlü eğitim ve gelişimine önem veren faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede KAYMEK Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi tarafından ‘Sağlıklı birey, mutlu aile, güçlü gelecek’ sloganı ile Ebeveynlik Meşalesi Eğitim Programı düzenlendi.
Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Büyükşehir Belediyesi İşletme İştirakler Daire Başkanı, KAYMEK Genel Koordinatörü Cenani Ayaydın ev sahipliğinde gerçekleşen programda, uzmanlar Sebahat Bayar ve Muhammed Ali Akdağ tarafından sağlıklı ebeveyn-çocuk ilişkisine dair bilgiler verildi.
KAYMEK uzmanlarınca verilen ve tamamlanan eğitimlerde ebeveyn çocuk ilişkisi birçok yönden ele alınarak, aile yapılarının daha mutlu bir yapıya kavuşmasına katkı sunulması amaçlandı.
Ücretsiz olarak düzenlenen eğitimlerde program sonunda katılımcılara katılım belgesi takdim edildi, hatıra fotoğrafı çekildi.
Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK, Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi çalışmalarıyla ‘Aile Danışmanlığı, Öğrenci Rehberliği, Grup Rehberlikleri, Üniversite ve Lise Tercih Danışmanlığı, Kurumsal Seminerler, İlçe Seminerleri, Okul Seminerleri ve Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri’ ve ‘Mutlu Evlilik Akademisi’ gibi birçok konuda vatandaşlara sunduğu hizmetlerine devam ediyor.