KAYMEK, Türkiye birincisi çıkardı

KAYMEK, Türkiye birincisi çıkardı

Öğrencilere eğitim desteği veren KAYMEK bünyesindeki Genç KAYMEK, Liselere Giriş Sınavı´nda Türkiye birincisi çıkarma başarısını gösterdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan Genç KAYME

Liselere Girişi Sınavı´nda (LGS) Türkiye birincisi olma başarısını gösteren Fatih Vahip Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı ziyaret etti. Fatih´i bu başarısından dolayı tebrik eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ?KAYMEK´in yaptığı önemli çalışmaların ürünlerini alıyoruz. Öğrencimiz LGS´de Türkiye birincisi oldu. Hem kutluyoruz, hem de başarılarının devamını diliyoruz. Öğrencimiz yazılım mühendisi olacağını söylüyor. Bu konuda da kendisine her türlü desteği vereceğiz. KAYMEK´teki gerek öğretmenlerimize gerek birim yetkililerine teşekkür ediyorum. Bu sayının daha da artmasını diliyorum? dedi. 
Fatih Vahip Demir de üç yıldır Genç KAYMEK öğrencisi olduğunu ifade ederek, ?KAYMEK´in verdiği hizmetlerden dolayı memnunum. Üç yıldır eğitim görüyorum. Gerçekten bana çok katkıları oldu. Başkanımıza da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum? diye konuştu. 
Başkan Memduh Büyükkılıç, Fatih Vahip Demir´i başarısından dolayı altınla ödüllendirdi.  (İHA)