Kastamonulu Bakan Yumaklı’dan pastırma cevabı

Kastamonulu Bakan Yumaklı’dan pastırma cevabı

TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI, 19. KAYSERİ TARIM FUARI'NI ZİYARET ETTİ. BAKAN YUMAKLI BURADA KENDİSİNE SORULAN 'PASTIRMADA KAYSERİ Mİ, KASTAMONU MU?' SORUSUNA; "HER İKİSİ DE AYRI KATEGORİDE, YİYENLERE AFİYET OLSUN" DEDİ.TARIM VE ORMAN BAKANI İBRA

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 19. Kayseri Tarım Fuarı’nı ziyaret etti. Bakan Yumaklı burada kendisine sorulan ’Pastırmada Kayseri mi, Kastamonu mu?’ sorusuna; "Her ikisi de ayrı kategoride, yiyenlere afiyet olsun" dedi.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kayseri’de bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, programlar çerçevesinde 19. Kayseri Tarım Fuarı’nı ziyaret etti. Organize Sanayi Bölgesi Fuar Alanı’ndaki fuarı ziyaret eden Bakan Yumaklı, beraberindekilerle birlikte stantları gezerek ürün ve malzemeler hakkında bilgi aldı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bakan Yumaklı’ya Kayseri pastırması ikram ederken, basın mensupları ise Kastamonulu olan Bakan Yumaklı’ya ’Pastırmada Kayseri mi, Kastamonu mu?’ sorusunu iletti. Bakan Yumaklı soruya, "Her ikisi de ayrı kategoride, yiyenlere afiyet olsun" şeklinde cevap verdi. Ziyaret esnasında Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, Bakan Yumaklı’ya plaket takdim etti.
Bakan Yumaklı daha sonra fuar alanından ayrıldı.