KASKF Başkanı Mutlu Önal’dan Akay’a ziyaret

KASKF Başkanı Mutlu Önal’dan Akay’a ziyaret

KAYSERİ SÜPER AMATÖR KÜME İLE KAYSERİ BİRİNCİ AMATÖR KÜME’YE SPONSOR OLAN KAYSERİ PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI HÜSEYİN AKAY’A, KAYSERİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU (KASKF) BAŞKANI MUTLU ÖNAL’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİ

Kayseri Süper Amatör Küme ile Kayseri Birinci Amatör Küme’ye sponsor olan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’a, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Mutlu Önal’dan teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.
Kayseri Süper Amatör Küme ve Birinci Amatör Küme’ye sponsor olarak büyük destek veren Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’a teşekkürlerini ileten KASKF Başkanı Mutlu Önal, “Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay amatör sporun yanında oldu ve olmaya devam ediyor. Liglerimize isim sponsoru olarak kulüplerimize büyük destek sağladı. Camiamızı geri çevirmeyen, yanında olan ve destek vererek maddi imkansızlıklar içerisinde olan kulüplerimize can suyu veren Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’a teşekkür ediyoruz. Biz çok büyük bir aileyiz ve çok önemli görevler üstleniyoruz. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak olması için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu mücadelede Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay yanımızda oldu ve olmaya devam ediyor. Ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.