KAFE SİNAN, HİZMETE HAZIR

KAFE SİNAN, HİZMETE HAZIR

kısa bir aradan sonra yeniden vatandaşların hizmetine sunuyoruz

KAYSERİ’NİN TESCİLLİ MARKASI KAFE SİNAN, HİZMETE HAZIR

Kocasinan Belediyesi, 1 Haziran’da açılacak olan Kayseri’nin tescilli markası Kafe Sinan’ı toplum sağlığı açısından dezenfekte etti ve hizmete hazır hale getirdi. Normalleşme sürecinde sosyal mesafe, maske ve temizliğin önemli olduğunu vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, tüm önlemleri en üst seviyede aldıklarını ve vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek için yoğun gayret sarf ettiklerini söyledi.

Kayserililerin her şeyde olduğu gibi hizmetin de en iyisine layık olduğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Parkların içerisinde; sosyal donatılar ile yaptığımız Kafe Sinan’lar, vatandaşlarımızın bir araya gelip günün stresini attıkları, gönül rahatlığı içerisinde huzurlu bir şekilde vakit geçirdikleri mekanlar haline gelmişti ve bölgenin hayatına renk katmıştı. Kayseri’nin marka değeri olan Kafe Sinan ve Hanımeli’ni malum süreçten dolayı kısa bir aradan sonra yeniden vatandaşların hizmetine sunuyoruz. Vatandaşlarımıza daha hijyenik ve daha sağlıklı bir ortamda keyifli ve verimli vakit geçirmeleri için Kafe Sinan’da dezenfekte ve temizlik çalışmaları tamamlandı ve hemşehrilerimizin hizmetine hazır hale getirildi. Normalleşme sürecinde uyarıları dikkate alıp, hassasiyet göstererek sağduyu ile hareket ettiğimiz takdirde bu süreci sorunsuz bir şekilde geçireceğimize inanıyor, tüm hemşehrilerime sağlıklı günler

diliyorum. Bütün gayretimiz, hemşehrilerimizin daha sıhhi ve daha hijyenik bir ortamda hizmet almasını sağlamak içindir.” ifadelerini kullandı.(kurum haberi)



Anahtar Kelimeler: SİNAN HİZMETE HAZIR