İYİ PARTİ KURULTAY YAPTI

İYİ PARTİ KURULTAY YAPTI

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, parti olarak hafta sonu tüzük kurultayını gerçekleştirdiklerini belirterek, ?Alınan kararların partimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. İYİ Parti, Türkiye iyi olsun diye mücadelesini sürdürecek. Adalette,

İYİ Parti´de beklenen kurultay yapıldı. Kurultay´da Genel Başkan Meral Akşener´in görev süresi uzatıldı. 92 maddelik ve ağırlıklı olarak da teknik düzenlemelerin yapıldığı kurultayda 80 kişiden oluşan Genel İdare Kurulu (GİK)  50 kişiye düşürüldü. Kurultayda, Hazine yardımının teşkilatlara adil dağıtılmasıyla ilgili değişiklik de yapıldı.  Diğer yandan kurultayda İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş Divan heyetinde yer aldı.

Kurultayda alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulunan Ataş, ?Tüzük Kurultayımızın Başkanlık Divanı´nda bulunmaktan onur duydum. Kurultayımızın ülkemize ve partimize hayırlı olmasını dilerim? dedi.

 ?İYİ Parti ülkenin sorunlarının çözümü konusunda her daim elini taşın altına koymaya hazır? diyen Milletvekili Dursun Ataş, ?Türkiye iyi olacak sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda vatandaşımız ve ülkemiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ?Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer´ anlayışıyla da vatandaşın sesi olmaya devam edeceğiz. Sorunların çözümü için mücadelemizi sürdüreceğiz. İYİ´ler bu uğurda yola devam ediyor. Bundan sonraki süreçte de kurultayımızdan aldığımız demokratik güçle ülkemize, demokrasimize hizmet edeceğiz. Ekonomik sıkıntı içinde yaşam mücadelesi veren toplumun her kesiminin sorunlarını gündeme getireceğiz. Adalette, ekonomide, yaşamda, kısacası yerelde ve genelde yaşanan olumsuzluklara, hukuksuzluklara karşı her daim vatandaşımızın yanında olacağız. Ülkemizin içerde ve dışarıda güçlü olması için aklın, bilimin ışığında sorunları tespit edip, mevcut iktidarı uyaracağız. Yandaşlık saltanatını yıkıp, gelirin adilce dağılımını sağlayacağız. İnşallah her daim güvendiğimiz milletimizin sağduyu ve kararlılığıyla birlikte İYİ Parti ile de beklenen iyi günlere ulaşacağız? şeklinde konuştu.  (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: PARTİ KURULTAY YAPTI