İYİ PARTİ KAYSERİ MEDYASI YÖNETİCİLERİYLE İLE BULUŞTU

İYİ PARTİ KAYSERİ MEDYASI YÖNETİCİLERİYLE İLE BULUŞTU

İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından medya buluşması programı düzenlendi. Programda MHP´den istifa eden meclis üyesi Kazım Yücel´e parti rozeti takıldı.

İYİ Parti´nin tarafından düzenlenen medya buluşması törenine İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Süleyman Bozkurt, Kocasinan İlçe Başkanı Yurdaer Şahin, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Hasan Sami Özvarinli ve MHP´den istifa eden İYİ Parti saflarına katılan meclis üyesi Kazım Yücel katıldı. Parti olarak seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden İl Başkanı Süleyman Bozkurt, her geçen partimiz büyüyor ve gelişiyor. Aramıza katılan Kazım Yücel ile de bu durum devam ediyor." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)den istifa ederek İYİ Parti´ye geçen Kazım Yücel ise toplantıda neden İYİ Parti´ye geçtiğini, ne yapacaklarını anlattı. Biz Kayseri´ye hizmet etmek için varız diyerek sözlerine başlayan Yücel, ayrılmış olduğum partiyi asla yadsıyamam. Orada doğdum. Biz partimizden kopmamak için her göreve razıyız. görevde verilmezse kenarda çekilir otururuz diyen insanlarız. Listede olmayı beklemiyordum. Kayseri´nin bazı büyükleri olman lazımdı, yakışmadı dedi. Bana sorunları ortaya getiriyorsun, kırmıyorsun eleştiriyorsun hep partim diyorsun, çizgin o kadar iyi ki herkesle bir görüşme sağlıyorsun dediler. Siyasette olman lazım dediler. İYİ Parti Kocasinan ilçe başkanı ile görüştüm. Biz seni 1 sıraya yazdık dediler. Ben de hayırlısı olsun dedim. Ben büyük camiaya geldim. Milliyetçi Hareket Partisi de büyük bir camia. Geldiğim partideki herkes benim kardeşimdir. Ayrılmak çok zor oldu" dedi. Konuşmaların ardından İYİ Parti Kocasinan Belediye başkan adayı Hasan Sami Özvarinli, Kazım Yücel´e İYİ Parti rozetini taktı.  (Kurum Bülteni)