İSTİHDAM ÇAĞRISINA DESTEK

İSTİHDAM  ÇAĞRISINA DESTEK

Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kıyak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın Ekonomi Şurası´nda yaptığı istihdam çağrısını canı gönülden desteklediklerini söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Kıyak, ?Sayın Cumhurbaşkanımız, ne güzel söyledi. (Aşksız yürüyen, beden diye bir ceset taşır. İşte mesele bu.  Burada dünyayı sırtında taşıyanlar var ben buna inanıyorum. Ülkeye ve millete hizmet. Yüreğinde halka hizmet hakka hizmettir duygusunu taşımayanın vay haline. Yunus Emre böylelerini cesede benzetiyor. Değerli kardeşlerim bugün de sizlerle birlikte bir istihdam seferberliğini başlatıyoruz) diye?Biz de bu çağrıyı canı gönülden destekliyoruz. Ülkemizin böylesine bir çağrıya ve bu çağrıya kulak verecek olan işadamlarına ihtiyacı var. Şartlar zor olabilir, ekonomik olarak sıkıntı çekilebilir. Ancak, Sayın Cumhurbaşkanımız bir çağrı yapıyorsa bunu milli bir görev olarak görmemiz gerekir. Öz Ağaç İş Sendikası olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı çağrıyı destekliyoruz? dedi.

Öz  Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kıyak, örgütlü olduğumuz işyerlerinin patronlarına ?Sayın Cumhurbaşkanımızın sesine kulak verelim. Her işyeri en az bir kişiyi alarak bu seferberliğe katkı sunmalı diye sesleniyoruz? diyerek, çağrının açık ve net olduğunu dile getirdi.

Her işyerinin en az 1 kişi istihdam etmesi gerektiğine inandıklarını ve desteklediklerini dile getiren Genel Başkan Yardımcısı  Kıyak, ?İşletme sahiplerinin ellerini taşın altına koyma vaktidir. Çok önemli bir genç nüfusa sahibiz. Bu genç nüfus, ülkemizi ileriye taşıyacak olan nüfustur? diye konuştu. (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: İSTİHDAM ÇAĞRISINA DESTEK