İNCE İKTİDARIN KİMYASINI BOZDU

İNCE İKTİDARIN KİMYASINI BOZDU

CHP İl Başkanı Ümit Özer, Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birini yaşadıklarını belirterek, iktidar partisini eleştirerek, ?Türkiye Artık Tamam diyor? dedi.

İl Başkanı Ümit Özer düzenlediği basın toplantısıyla, parti çalışmaları hakkında bilgiler vererek, tek adam rejimine son vereceklerini belirtti.

Özer açıklamasında, ?Yaklaşık iki yıldır ülkeyi OHAL ile yönetenlerin seçim vaadi olarak OHAL´i kaldırmayı vaat ediyorlar. Tek adam rejimi için ülkeyi kutuplaştıranlar  daha çok demokrasi sözü veriyorlar. Bugüne kadar yandaş için yasalar hazırlayanların, can havli ile partimizin projelerini taklit etmeye çalışmaları da Türkiye´deki değişimi gözler önüne seriyor. Türkiye´deki bu değişimin en önemli aktörü ise hiç kuşkusuz Cumhuriyet Halk Partisi´dir. Öncelikle Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu´nun İYİ Parti´nin seçimlere girmesini engellemeye çalışan demokrasi düşmanlarının oyununu bozan demokrasi hamlesi; ardından da Yalova Milletvekilimiz Sayın Muharrem İnce´yi Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanması Türkiye´de tüm dengelerin değişmesine neden oldu.

Sayın İnce´nin her sözü halkta bir karşılık bulurken, Türkiye´nin dört bir yanında düzenlediği mitingler iktidar partisi ve beraberindekilerin adeta kimyasını bozdu.

Baskın seçimle güle oynaya seçimlerden zaferle ayrılmayı planlayanlar şimdiden birbirlerini suçlamaya başladılar. Çünkü zafer umarak çıktıkları yolda büyük bir hezimetle karşı karşıyalar. Onların umutları tükenirken Milletin umutları yeşeriyor.

Türkiye ARTIK TAMAM diyor. Kayserimiz de 12 Haziran Salı Günü Saat 14.00´de Cumhuriyet Meydanı´nda tek yürek olup ARTIK TAMAM diyecek.

Tüm Kayserilileri Cumhurbaşkanı adayımız, Sayın Muharrem İnce´nin mitingine davet ediyorum? diye konuştu. (Kurum Bülteni)