İKTİDARIN MAZERETİ OLMAZ

İKTİDARIN MAZERETİ OLMAZ

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, ?16 yıldır tek başına iktidar olanların sürekli bahanelerle kamuoyunun karşısına çıkması, sabah, akşam bahane edebiyatı yapması kabul edilir gibi değil? dedi.

24 Haziran seçimlerine artık sayılı günler kaldığını belirten Ataş, ?Türkiye´nin yüzünü güneşe döneceğini söyledi. ?Bizim iktidarımızda sadece belli bir kesim değil, herkes mutlu olacak. Yandaşlık değil paydaşlık olacak? diyen Ataş, ?Herkes iyiden, güzelden yana payını alacak. Çünkü bu millet bunu hak ediyor. Bunun için iyi bir değişim şart? dedi.

 ?Bir yılda Türkiye´de yüzde 22 devalüasyon olmuş ve hiç kimseden ses çıkmıyor, hiç kimse bir şey diyemiyor? diyen Ataş, ?Şu an AK Partili görünenler de mevcut durumdan rahatsız. Bunun yanında 16 yıldır tek başına iktidar olanların sürekli bahanelerle kamuoyunun karşısına çıkması, sabah, akşam bahane edebiyatı yapması kabul edilir gibi değil. 16 yıl tek başına iktidar olanların mazereti olmaz. Millet size soruyor, size oy verdik, sorunları çözün diye. Siz ise her seçim aynı bahane ve enkaz edebiyatı ile karşımıza çıkıyorsunuz. Peki, siz 16 yıl boyunca ne yaptınız? Neden çözmediniz?? ifadelerini kullandı.

Özellikle Kayseri´de ilçeler arasındaki uçurumun gözle görüldüğünü dile getiren Ataş, ?Sadece sosyal anlamda değil her anlamda uçurum var. Köyler her ne kadar onlar mahalle dese de içler acısı durumda. Köylerde kimse kalmamış. Toplum halinden memnun değil. Mazot 6 liraya dayanmış. Ekonomi tek başına zaten bir facia. Yatırım yok. Bir yılda Türkiye´de yüzde 22 devalüasyon olmuş ve hiç kimseden ses çıkmıyor, hiç kimse bir şey diyemiyor. Bunların hepsi bir şekilde oylara da yansıyacak. Millet tepkisini sandıkta gösterecek. İnsanlar yorulmuş, bıkmış durumda. Bir taraftan halkın durumunu görünce üzülüyorum. Bu millet bunları hak etmedi. 16 yıl boyunca bu iktidara çok büyük destek verdiler,  çok büyük fedakarlık gösterdiler. Mevcut iktidarın, bir mutlu azınlık için, kendilerinin istikbali için memleketi bu hale getirmelerine gerçekten üzülüyoruz. Şimdi yine bahanelerle milletin karşısına çıkıyorlar. 16 yıl tek başına iktidar olanların mazereti olmaz. Sürekli geçmişi konuşup, enkaz edebiyatı yapmaları da doğru değil. Millet size neden oy verdi? Sorunları çözün, bizi huzura, mutluluğa kavuşturun diye. Siz ne yaptınız, geleceğe dair sözlerinizi neden yerine getirmediniz? Bu milletin beklentilerini neden karşılayamadınız? Nereye kadar bu mazeretler? Bu ülkede kimleri mutlu ettiniz, kimler hala mutsuz? İşte halk artık gerçekleri görüyor? diye konuştu.

Kayseri´nin her kesimine ulaşmaya çalıştıklarını ve birer bir sorunları dinlediklerini anlatan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, ?Şu an AK Partili görünenler de mevcut durumdan rahatsız. Bize gelip, özelden söylüyorlar, ama tabi bunu kamuoyunda dillendirmekten çekiniyorlar, korkuyorlar.  Ama 24 Haziran´dan sonra Türkiye´de çok şey değişecek. Herkes rahatlayacak ve düşüncesini özgürce ifade edecek. Üzerindeki korkuyu, baskıyı atacak. Kayseri, Türkiye yüzünü güneşe dönecek ve iyi olacak. Biz milletimize söz verdik. Milletimizin desteği ile bu yola baş koyduk. Onlar iyi olsun diye gecemizi gündüzümüze katacağız. Bizim iktidarımızda sadece belli bir kesim değil, herkes mutlu olacak. Yandaşlık değil paydaşlık olacak. Herkes iyiden, güzelden yana payını alacak. Çünkü bu millet bunu hak ediyor. İYİ Parti iktidarında toplumun tüm kesimleri ile diyalog halinde olacağız. Biz ötekileştirmeyeceğiz. Her alanda adaleti ve liyakati esas kılacağız? dedi. (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: İKTİDARIN MAZERETİ OLMAZ