İKNA EDİN SİZİNDİR

İKNA EDİN SİZİNDİR

Hazırlıklarını Antalya´da kamp yaparak sürdüren temsilcimiz Kayserispor ile Beşiktaş arasında Sergen Yalçın ve Ali Reşat Çağan´dan ötürü sıcak temaslar yapılıyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile transfer için buluşan Sarı-Kırmızılı ekip Kayserispor Genel Menajeri Ali Reşat Çağan, umduğundan fazlasını aldı. Fikret Orman-Reşat Çağan zirvesi Antalya´da gerçekleştirildi. İki ekibin de Antalya´da kamp yapması Kayserispor için şans oldu. Antalya´da bir toplantı gerçekleştiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Kayserispor Genel Menajeri Ali Reşat Çağan ara transfer noktasında bazı isimleri masaya yatırdı.

Kayserispor´un başkanı olması beklenen Erol Bedir´in de bu toplantıya telefon ile katıldığı belirtiliyor. "Ali Reşat Beşiktaş´ın evladıdır. Elimizden geleni yaparız" diyen Beşiktaş Başkanı Orman, sarı kırmızılı takıma verebilecekleri futbolcuların da isimlerini sıraladı ve, "İkna ederseniz biz gereken kolaylığı gösteririz. Merak etmeyin" dedi.

Orman, siyah beyazlı takımdan Ömer Şişmanoğlu, Kerim Frei, LuizRhodolfo ve Veli Kavlak isimlerine yeşil ışık yaktı.

Sergen Yalçın´ın da teknik direktörlük koltuğuna oturduğu Kayserispor´un ligde tutunabilmesi için gerekli desteği vermeyi garanti eden Fikret Orman´ın bu yaklaşımına teşekkür eden Kayserispor Genel Menajeri Ali Reşat Çağan, bu 4 futbolcudan en az 2´sini ikna edebilmek için görüşme turlarına başladı.

(Haber: Şuayip Tek)



Anahtar Kelimeler: İKNA EDİN SİZİNDİR