Her yerden "aranan şahıs" çıktı: Şüpheliler bazada, çatıda, dolabın üzerinde, gizli bölmede yakalandı

Her yerden

KAYSERİ’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN 2023 YILI İÇERİSİNDE YAPILAN ÇALIŞMALARDA; 6 BİN 539 ARANAN ŞAHIS YAKALANIRKEN, ŞÜPHELİLERİN BAZILARI BAZADA, ÇATIDA, DOLABIN ÜZERİNDE, GİZLİ BÖLMEDE YAKALANDI. BİR ŞÜPHELİNİN DE ÖRÜMCEK ADAM GİBİ BİNADAKİ SU OLUKLARI

Kayseri’de polis ekipleri tarafından 2023 yılı içerisinde yapılan çalışmalarda 6 bin 539 aranan şahıs yakalanırken, şüphelilerin bazıları bazada, çatıda, dolabın üzerinde, gizli bölmede yakalandı. Bir şüphelinin de Örümcek Adam gibi binadaki su oluklarından inmesi kameraya yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri 2023 yılında kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıslara göz açtırmadı. Ekipler 2023 yılı içerisinde yapılan toplam 30 operasyonda 2 bin 146’sı ‘hırsızlık’, 588’i ‘dolandırıcılık’ ve 200’ü ‘yağma’ olmak üzere çeşitli suçlardan toplam 6 bin 539 kişiyi yakaladı. Yakalanan şahıslardan birinin 100 yıl, 6’sının da 40 yıl üzeri hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

Şüpheliler bazada, çatıda, dolabın üzerinde, gizli bölmede yakalandı
Öte yandan, kesinleşmiş hapis cezaları bulunan ve polisten kaçmaya çalışan şahıslar çeşitli yöntemler denedi. Şüphelilerin bazıları bazada, çatıda, dolabın üzerinde, gizli bölmede yakalandı. Bir şahsın polise yakalanmamak için Örümcek Adam gibi oluklardan inmeye çalışması da kameraya yansıdı.