Haymana: Umutları Boşa Çıkarmayacağız

Haymana: Umutları Boşa Çıkarmayacağız

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş ile yaptığı esnaf ziyaretinde, halkın sevgisi ile karşılaştı. Kafeteryalardaki gençler Av. Haymana´yı bağrına basıp, ?Talas´ta umudumuz Osman Hay

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana İyi Parti Kayseri İl Başkanı Süleyman Bozkurt, İyi Parti Kayseri Milletvekili ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş, Talas İlçe Başkanı Suat Akaya, CHP ve İyi Partililerle birlikte esnaf ziyaretlerine devam etti.

Atatürk Bulvarı Talas girişinden başlayan ziyaret, tut kavşağı esnaf ziyaretiyle sona erdi.

Girdikleri her işyerinde sevgiyle karşılaşan Av. Osman Haymana ve beraberindekiler, tüm sorunların çözümü için destek istedi.

Kafeteryaları da ziyaret eden Millet İttifakı heyeti, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gençler, ?Talas´ta umudumuz Osman Haymana? dediler.

Gençlerin ilgisiyle karşılaşmanın önemine vurgu yapan İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana, ?Bizlere inanan milletimizin beklentilerini, umutlarını boşa çıkarmayacağız. Seçimin son gününe kadar var gücümüzle çalışıp, milletimize kendimizi tanıtacağız ve neden sorumluluk aldığımızı anlatacağız. Kendi çocuklarının geleceği için milletimizden oy istiyoruz. Neden aday olduğumuzu anlattığımızda bizlere hak veren ve desteğini bizlerden esirgemeyen milletimiz kandırılmaya değil, eşit şekilde hizmet almaya layıktır. Seçimden seçime hatırlanmaktan yorgun düşmüş milletimiz, artık sorunları kimin doğurduğunu da, kimin çözeceğini de çok iyi biliyor. İnşallah 1 Nisan sabahı Talas iyi olacak. Çünkü Talas´a sözümüz var. Talas´ı Talaslılarla birlikte geleceğe taşıyacağız.? Dedi.   (Kurum Bülteni)