HASAN KELEŞ´İN HEDEFİ SOKAKTAN OLİMPİYATLARA GİDEN SPORCULAR

HASAN KELEŞ´İN HEDEFİ SOKAKTAN  OLİMPİYATLARA GİDEN SPORCULAR

İpeksi Dokunuşlar ile sokaktan madalyaya uzanan eller projesine hayat veren antrenör Hasan Keleş, gazetemize yaptığı açıklamada projenin teme amacını anlattı. İmkansızlıklar içerisinde olan gençleri hem spora, hem de ülkemizin milli takımına kazandırmayı

" Kayseri ilimiz yıllık % 15.9 oranında nüfusu katlanarak büyüyen bir şehir olması sebebi ile sorunları da aynı oranda büyüyen bir şehirdir. Bu gibi büyük şehirlerde özellikle çocuk ve genç nüfusunun önemli bir kısmı madde bağımlılığı, çeteleşme gibi olaylarda karşımıza çıkmaktadır. Bu olaylara bağlı olarak silahlı ve bıçaklı olaylarda da sürekli artış olduğu gözlemlenmektedir.

Sosyo-Ekonomik imkânsızlıklar yüzünden risk altında bulunan bölgelerde ikamet eden ve her türlü olumsuz koşullardan uzak tutularak refleks, güçlü fizik, kabiliyet ve dengeli gelişmeye yardımcı olan taekwando sporu ve diğer spor branşlarıyla tanışma fırsatı bulamamış ilk ve ortaokul öğrencisi (07/14) yaş grubunda bulunan kız ve erkek çocuklarımızı lisanslı sporcu yetiştirmek, vatanını, milletini, bayrağını seven Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonalarında mücadele ederek İstiklal Marşımızı dinletme heyecanı için ter dökecek ahlaklı, spor kültürü oluşmuş gençlik yetiştirilmesinin hedefimizdir."

(Haber: Şuayip Tek)