Halk Ekonomik Krizle Boğuşuyor, İktidar Para Saçıyor!

Halk Ekonomik Krizle Boğuşuyor, İktidar Para Saçıyor!

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, Cumhur İttifakının devlet imkanlarını kullanarak seçim kampanyası yürüttüğüne dikkat çekerek, seçim kampanyasının adil ve eşit olmadığına dikkat çekti.

CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) arasındaki Cumhur İttifakının seçim kampanyasındaki harcamaların dikkate alınması gerektiğini belirtti. Ülkedeki ekonomik kriz ortamında devletin bütün imkanlarının kullanıldığı seçim kampanyası sürecinde yemekli buluşmalar ve reklam alanlarına yapılan harcamaların israf olduğunu hatırlatarak, adil ve eşit bir kampanya süreci yürütemediklerini belirtti.

Halkın geçim sıkıntısı ile baş başa bırakıldığını ifade eden Dr. Karaoğlu, ?21. Yüz yıl Türkiye´sinde halkın Patates, kuru soğan, domates, patlıcan, biber kuyruğunda bekliyor olması Cumhur İttifakının hiç umurunda olmuyor.  Ülkemiz dışarıdan bakınca nasıl görünüyor diye hiç düşünmüyor! Ekonomik kriz ortamında bir taraftan israfın önüne geçecek politikalar hayata taşıyacaklarını bildiren Cumhur İttifakı maalesef seçim sürecine devletin ve ellerinde bulunan bütün belediyelerin imkanlarını seferber ediyor. Kahvaltılı, yemekli toplantılar, buluşmalar gerçekleştiriliyor! Bütün basın-yayın organları, kentlerdeki bütün reklam alanları salt Millet İttifakına verilmesin diye iktidar tarafından parası ödenerek kapatılıyor! Bu paralar nereden geliyor? Bunun izahı önemli. Madem bu kadar para var neden ülkenin içinde bulunduğu ekonomik koşulların iyileştirilmesi için bu paralar kullanılmıyor? Bizler ise Millet İttifakı olarak kısıtlı imkanlarla seçim kampanyası yürütmek zorunda kalıyoruz. Basın-yayın organları bizlere ücret karşılığı yer verirken, iktidara bu kapılar koşulsuz açılıyor! Halkın yaşadığı sorunlara bir çare olamayan iktidar cephesi 31 Mart´ta yaşayacağı kendi sıkıntısını önceden görüp önlem almak için her türlü kapıyı para ya da iktidar gücüyle açmak istiyor! İnşallah 31 Mart´ta alacağımız güzel sonuçlarla hiçbir belediyenin bütçesini, imkanını seçim kampanyalarında kullanmayacağız. Bütün imkanlarımızı halkın sorunlarını çözmek için kullanacağız.? dedi. (Kurum Bülteni)