HADDİNİZİ BİLİN

HADDİNİZİ BİLİN

Atatürkçü Düşünce Derneği Kayseri Şube Başkanı Kemal Ceylan Almanya’nın Devlet Televizyonununda gösterilen belgeselde Atatürk'e saldırmanın çok çirkin olduğunu belirtti.

Almanya’nın Devlet Televizyonunun Atatürk’e saldırmasının çok  manidar olduğunu belirten Atatürkçü Düşünce Derneği Kayseri Şube Başkanı Kemal Ceylan,  “ARD Televizyonu, yayınladığı bir belgeselde, ‘Atatürk’ün Almanya’dan satın alınan zehirli gazı Dersim’de Alevilere karşı kullandığı ve “Atatürk'ün Nazi Almanya’sıyla birlikte çalıştığı” iddiaları asılsız, utanç verici iftiralardır” diyerek sert tepki gösterdi.

Dersim olaylarında gaz kullanıldığına dair bir belge, rapor yoktur diyen Kemal Ceylan, “bu iddialar ARD Televizyonunun uydurmasıdır. Bugüne kadar böyle bir iddia yokken bugün ortaya atılması üzerinde düşünülmelidir. Bu sözde belgeyi (!) Almanya’ya servis edenler de iddiayı ortaya atanlar kadar onursuzdur. Bunlar biliyorlar ki Ortadoğu’da tek laik ve ulus devlet olan Türkiye’nin Atatürk ile bağları koparılabilirse, bir şekilde bulunduğu bölgenin de kontrolü denetimleri altına alınmış olacaktır.

Atatürk’e, Cumhuriyet’e saldırıların asıl amacı budur. Türkiye 21’inci yüzyılda emperyalist devletlerin tek ve ortak hedefi haline dönüşmüştür. Bu nedenle geçmişte gösterdikleri çabadan çok daha yoğun ve sinsi bir saldırı ile Atatürk’ü ortadan kaldırma planları yaptıklarını cumhuriyet devrimlerini aşındırmak istemektedirler. Ulus Devlet’e karşı küresel güçler tarafından açılan ve karşı devrimci işbirlikçiler tarafından hayata geçirilen mücadelede amaç, Ulus Devlet’i, Atatürk’ü yok edip çok kimlikli, çok dinli, çok ırklı, Ilımlı İslam modeli ile kökten dinciliği dönüştürme projesini

uygulamaya koymaktır. Atatürk’e saldırı Emperyalist devletlerin Türkiye’yi parçalamaya yönelik planlarının bir parçasıdır” dedi.

Cumhuriyet’i ilan eden, her seferinde seçilerek Cumhurbaşkanlığı makamına oturan, Ortadoğu ve Balkanlar barış getiren Atatürk ile parlamentosunu feshederek, führerliğini ilan  eden soykırımcı Adolf Hitler’in isimlerinin aynı cümlede kullanılması dahi büyük bir saygısızlıktır diyen Ceylan,

“ADD Genel Yönetim Kurulu ve tüm yurda yayılmış şubeleri olarak Alman televizyonunun çirkin benzetmesini ve provokasyonunu şiddetle kınıyoruz. Yaşasın Atatürk! Yaşasın Barış! Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!” dedi. (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: HADDİNİZİ BİLİN