HACI BEKTAŞ-İ VELİ VAKFI VE KESK SALDIRIYI KINADI

HACI BEKTAŞ-İ VELİ VAKFI VE KESK SALDIRIYI KINADI

Geçtiğimiz günlerde CHP Kocasinan İlçe Başkanlığına saldırı yapılmış, saldırgan tutuklanmıştı.

Hacı Baktaş-ı Veli Derneği Başkanı Sadık Genç,  Tomarza Beydağı Köy Dernekleri Başkanı Mustafa Cura, Sarız Darıdere Köyü Dernek Başkanı  Remzi Yücel, Kesk Dönem Kayseri Şube Başkanı Ulaş Apaydın, Kesk MYK üyesi Ramazan Gürbüz,  Eğitim-İş Başkan ve yardımcısı Kocasinan CHP İlçe Başkanı Erkan Karabulut´u makamında ziyaret etti.
Hacı Baktaş-ı Veli Derneği Başkanı Sadık Genç  CHP Kocasinan İlçe Başkanlığında ki ziyarette ? İlçeye yapılan saldırı Demokrasiye yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Demokrasiye inanan bizleri  bu alçakça saldırılar ile  susturmaya,  durdurmaya çalışıyorlar. Bu gibi saldırıları nerden ve kimden gelirse gelsin lanetliyoruz? dedi.
Ziyarete gelen Dernek başkanları ve yöneticiler de CHP Kocasinan İlçe Başkanlığına yapılan saldırıyı kınayarak geçmiş olsun dileğinde bulundular.
Kesk Dönem Kayseri Şube Başkanı Ulaş Apaydın´da ziyarette yaptığı konuşmada ?Kendi siyasi hedefleri uğruna ülkeyi cehenneme çevirenler, kaosu derinleştirerek halkları birbirine düşman etmeye çalışanlar, toplumsal kutuplaştırmayı arttırarak farklı inanç ve kimlikleri adeta hedef tahtası haline getirenler bu saldırının gerçek sorumlularıdır.? dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Kocasinan İlçe Başkanı Erkan Karabulut ise ? Bu tür saldırılar bizi yıldıramaz, seçim hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu saldırılara en iyi yanıtı halkımız sandıkta verecektir? dedi . (Kurum Bülteni)