Gündüz tartıştığı adamı, akşam da kendini vurdu

Gündüz tartıştığı adamı, akşam da kendini vurdu

KAYSERİ’NİN KOCASİNAN İLÇESİNDE GÜNDÜZ TARTIŞTIĞI ADAMI TABANCAYLA YARALAYAN ADAM, AKŞAM SAATLERİNDE DE KENDİNİ VURDUKAYSERİ’NİN KOCASİNAN İLÇESİNDE GÜNDÜZ TARTIŞTIĞI ADAMI TABANCAYLA YARALAYAN ADAM, AKŞAM SAATLERİNDE DE KENDİNİ VURDUKAYSERİ’NİN KOCASİNA

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde gündüz tartıştığı adamı tabancayla yaralayan adam, akşam saatlerinde de kendini vurarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, gündüz saatlerinde ilçeye bağlı Alsancak Mahallesi 6210. Sokak’ta meydana gelen olayda iddiaya göre E.G., bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştığı O.U.’yu üzerinde bulunan tabanca ile yaralayarak olay yerinden kaçtı. Olayın ardından polis E.G.’yi bulmak için arama çalışması başlatırken, iddiaya göre Kocasinan Bulvarı üzerinde bir tanıdığının iş yerine giden E.G., burada tabancasıyla başına ateş etti. E.G. ağır yaralanırken, haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Ağır yaralanan E.G., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.