Grup Avenir’dan Kayseri’nin en lüks projesi: ‘Gültepe-60’

Grup Avenir’dan Kayseri’nin en lüks projesi: ‘Gültepe-60’

GRUP AVENİR SATIŞ VE PAZARLAMA MÜDÜRÜ SERAP KARABULUT, GÜLTEPE-60 PROJESİ İLE İLGİLİ VERDİĞİ BİLGİLERDE DAİRELERDE KULLANILAN YÜKSEK KALİTELİ MALZEMELERİN ÖZENLE TERCİH EDİLDİĞİNİ SÖYLEYEREK, “PROJEMİZ MODERN MİMARİYİ, ESTETİĞİ VE FONKSİYONELLİĞİ BİR ARA

Grup Avenir Satış ve Pazarlama Müdürü Serap Karabulut, Gültepe-60 projesi ile ilgili verdiği bilgilerde dairelerde kullanılan yüksek kaliteli malzemelerin özenle tercih edildiğini söyleyerek, “Projemiz modern mimariyi, estetiği ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor” dedi.
Projenin şehirde birçok noktaya kolay ulaşım sağlanabilecek noktada olduğunu söyleyen Grup Avenir Satış ve Pazarlama Müdürü Serap Karabulut, “Kayseri’nin merkezinde yer alan Gültepe-60 projemiz, şehrin hareketli yaşamına sadece bir adım uzaklıkta yer almaktadır. Alışveriş merkezlerine, hastanelere, okullara kolay erişimi sağlarken, bir yandan da doğanın huzurunu hissetmek isteyen müşterilerimiz için Gültepe Parkı’na ve Millet Bahçesine olan yakınlığı ile yeşil alanlara komşuluk etmektedir. Sunduğumuz özel tasarım ve konfor ile birlikte Kayseri’nin şehir merkezinde yer alan Gültepe-60 projemiz, şehrin en gözde semtinde lüks ve konforlu yaşamın kapılarını aralamaktadır. Projemiz sadece bir konut değil, yaşam tarzını yükselten bir deneyim sunmaktadır. 4+1 210 metrekare dairelerden oluşan projemiz, modern mimariyi, estetiği ve fonksiyonelliği bir araya getirirken, her detayın özenle düşünüldüğü projemiz özellikle şehre ve Erciyes’e hakim manzarasıyla değerli müşterilerimizi bekliyor” dedi.
Karabulut, malzemelerinin özenle tercih edildiği projenin müşterilere hitap etmek için tasarlandığını söyleyerek, “Daire içerisinde kullanılan yüksek kaliteli malzemeler müşterilerimizin yaşam tarzı ve kalitesi düşünülerek özenle tercih edildi. Projemizde yerden ısıtma, 3 adet klimamız, vestiyerimiz, ada mutfağımız ve içerisinde bulunan birçok detayla tamamen müşterilerimize hitap etmek için tasarlandı. Özellikle projemizde açık ve kapalı otopark alanlarının bulunması, kapalı otoparkta da müşterilerimiz düşünülerek yapılan elektrikli araçların şarj üniteleri de tamamen bu projeye özel olarak tasarlanmıştır. Gültepe-60 projemiz modern yaşamın tüm ayrıcalıklarını müşterilerimizle buluşturuyor. Bu projede yer almak ve yararlanmak isteyenler bizlere ulaşabilir” ifadelerini kullandı.