GÖSTERİ TAM NOT ALDI

GÖSTERİ TAM NOT ALDI

Melikgazi Mehmet Kızıklı Kur´an Kursu´nin minik öğrencileri yıl sonu etkinlik programı yaptı. Uğur Böcekleri Sınıfı ile Kelebekler Sınıfı velilerin de izleyici olarak katıldığı programda çeşitli ilahiler okurken, öğrendikleri duaları da okudular.

Yapılan gösterilen büyük bir ilgi ile izlendi. Uğur Böcekleri Sınıfı Sınıf Öğretmeni Hatice Karabıyık ile Sınıf Annesi Fevziye Durmaz öğrencilerin gösterileri ile gurur duyduklarını söyledi.

Ecem ayaz, Ecrin Nebioğlu, Esmanur Demir, Elif İkra Türker, Nuray Ünver, Derin Bırazan, Efe Destan, Kazım Ediz, Ahmet Küçük, Alpaslan Yılmaz, Ahmet Örs, Özge Çağlıbaygil, Fatma Zehra, BerraUluağaç, Servetnur Köksal, Solmaz Keman ve Muhammed´den oluşan Uğur Böcekleri sınıfı ?Teşekkür Ederim Allah´ım? adlı ilahiyi okudular.

Asuman Soyak´ın sınıf öğretmenliğini yaptığı, Yurdanur Öznomen´in sınıf annesi olduğu Kelebekler sınıfı da gösterisini yaptı. Kelebekler Sınıfı Erhan Berat Kırkpınar, Rümeysa Serçe, HiranirGenişer, Aleyna Teke, Muhammed Nezih Özdemir, Yusuf Eymen Kara, Elif Ablak, Nazife Elif Özlü, Yemen Elali, Sırac Yiğit, Aybüke Aköz, Burak Efe Küçük, Çağlar Öztürk, Elif Nur Ceviz, Hülya Nur Akbulut, Muhammet Furkan Musaoğlu, HiravesileSarıdağ ve İrem´den oluştu.  (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: GÖSTERİ ALDI